EKONOMI & RÅDGIVNING

NU, Framtid & Dåtid..

Man kan tycka att det skall räcka att arbeta hårt och spara för framtiden.. men vi skall också betala skatt.. bla… bla… bla… Så kan det många gånger kännas för den som är företagare. Det är mycket att tänka på, man är ensam om besluten och är det så mycket ansvar och krav. Det är svårt att sålla och veta vad som är viktigast och vad som bör göras först.

Det är så man kan känna när man går på knäna efter en arbetsvecka med en almanacka och en mailinbox som aldrig töms. Förr tog det enorm tid att skriva och räkna ihop veckan, månaden och sedan året. Det gamla hänger endast kvar i uttryck som t ex årsbokslut. ”Vilken bok?”, tänker de yngre som aldrig har suttit med bokföring i pappersbok.

Nu skall allt göras digitalt i realtid. Reklam från diverse programleverantörer blinkar på skärmen. Man säger att programmen tänker och att allt sköts automatiskt. Det är en sanning med modifikation. Ett önsketänk om hur det är i framtiden – fast nu i deras reklam. Det kommer att ta några år innan vi har AI i programmen och tills dess behövs fortfarande personer IRL som kan regler och har erfarenhet – experter – särskilt kunniga inom området. I tid och reella värden är viktigare än i realtid för den som vill ha rapporter som visar verkligheten i bolaget.

Vill du att ekonomihanteringen i företaget skall gå fort eller vill du ha något mer – något hållbart som bygger dig och ditt företags framtid. Ta hjälp av det digitala och av någon som kan mer än det som programmet programmerats att göras – ta hjälp av någon som tänker på riktigt.

Välkommen till Trifo Business & Space!